и така приемам оферти за бутала и читав вал или поне да не е шлайфан че да заспи на някой начален ремонт!!!ако на някой някъде му се намират или знае да заповяда възможно е и читав мотор но ако е на разумна цена..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV
Collapse
X
-
На предните бутала сочат на пред, на задните на зад, а билелите са така, че да не можеш да отвъртиш болтовете!!
Има доста литература, колеги, така че не се силете,а четете!
Много е здравословно!
Стрелките сочат нагоре на дясната глава и надолу на лявата!
Пердах, на влизане в Серрес има една морга. Там има поне четри много добри мотора 1.7 16 В.
Единия е със зелена боя на блока и е точно на 12 километра след основен ремонт. Толкова направиха, преди да изтъркалят колата.
На 98% съм сигурен, че още са там, защото да караш в Гърция 1.7 16В, трябва да имаш много дебел портфейл.
Данъци!
Давам само идея!
В Драма има още по-добри морги.
Цената на мотора, няма да е повече от 300 евро, тоест колкото нови бутала.Last edited by mordohy; d.m.y г., 12:50.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНа предните бутала сочат на пред, на задните на зад, а билелите са така, че да не можеш да отвъртиш болтовете!!
Много е здравословно!
Стрелките сочат нагоре!
Пердах, на влизане в Серрес има една морга. Там има поне четри много добри мотора 1.7 16 В.
Единия е със зелена боя на блока и е точно на 12 километра след основен ремонт. Толкова направиха, преди да изтъркалят колата.
На 98% съм сигурен, че още са там, защото да караш в Гърция 1.7 16В, трябва да имаш много дебел портфейл.
Данъци!
Давам само идея!
Цената на мотора, няма да е повече от 300 евро, тоест колкото нови бутала.
всмисъл каква ти е идеята?ако можеш нещо да съдействаш ще се лее после бираAlfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Пердаха пак ти казвам в Ловеч има алфа цялата е за 800-900 лв момчето се кълне че мотора им е на 6,имая в мобилето ако не мога да съдеиствам нещо.Аз ще му взимам джантите наи вероятно и цената им ще падне предполагам.Колата не е имала газ никога и момчето каза че само и дава ток и я пали на момента.Last edited by morrty; d.m.y г., 11:42.
Comment
-
Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщениеПердаха пак ти казвам в Ловеч има алфа цялата е за 800-900 лв момчето се кълне че мотора им е на 6,имая в мобилето ако не мога да съдеиствам нещо.Аз ще му взимам джантите наи вероятно и цената им ще падне предполагам.Колата не е имала газ никога и момчето каза че само и дава ток и я пали на момента.Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНа предните бутала сочат на пред, на задните на зад, а билелите са така, че да не можеш да отвъртиш болтовете!!
Много е здравословно!
Стрелките сочат нагоре!
Стрелките сочат посоката на въртене на мотора. Това е истината. Ако се обърне дори 1 бутало, ще се чува неприятно чукане (което всъщност не е механично, а е причинено от детонация) наподобяващо чукане на биелен лагер.
А с купуване на цял мотор няма да си помгне никой. Всеки, който продава ще каже, че е добре мотора, ма за 500-600 лв. никой човек с мозък в главата няма да даде перфектен мотор за тия пари. Истината е да се търят части за мотора, за да се види и замери всеки детайл. Иначе всичко друго е бошлав работа. Накрая ще има пак излишен разход и счупени части.Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 13:07.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Пердаха снимал съм ти клиповете които искаше даи ми скаип да ти ги пратя,колата вярно си запали само и трябваше ток и тва е,автото е на червени пружини и мотора не е отварян никога,колата е внос от Полша от сегашния им собственик с нови свещи БЕРУ някви платинени и не е карана от 1,5 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщениеПердаха снимал съм ти клиповете които искаше даи ми скаип да ти ги пратя,колата вярно си запали само и трябваше ток и тва е,автото е на червени пружини и мотора не е отварян никога,колата е внос от Полша от сегашния им собственик с нови свещи БЕРУ някви платинени и не е карана от 1,5 г.
Имаш лично колега...Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Много е здравословно!
Стрелките сочат нагоре!
Данъци!
Давам само идея!
Цената на мотора, няма да е повече от 300 евро, тоест колкото нови бутала.
Comment
-
ааааааа ако не стане номера дето го мислим прожините и аз искам или поне преднитеАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениепетъка сме в ловеч .... стискайте палци на скромния ни екип по събиране на 33киAlfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениеиначе бутала не бяха открити само оригинални с доставка - 250лв.парчето.........
Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
Comment